Diensten

U vindt het hele gamma van Cyber Power te koop bij PK Solutions . Zij hebben de meeste toestellen in voorraad, zodat zij u snel kunnen verder helpen.

Bovendien leveren zij alle denkbare diensten rond UPS-systemen en noodstroomvoorzieningen. Onze bedreven en bedrijvige medewerkers zetten hun vakkennis en ervaring in tijdens elke fase van onze samenwerking.

Advies en aankoop

Cyber Power heeft een ruim en divers assortiment, bestaande uit toestellen met uiteenlopende functies en capaciteit. Er zijn toestellen die een vaste installatie vereisten, en ook plug-and-play-toestellen. Voor elke situatie, elk bedrijf in elke sector, en voor bij u thuis, kunnen wij u zonder twijfel het geschikte systeem aanbieden.

Wij staan u graag te woord indien u niet zeker bent welke UPS het meest geschikt zou zijn voor u. Ons professioneel advies is steeds gebaseerd op uw vereisten en wensen. Wij raden u het systeem aan dat u de beste resultaten zal geven. Aarzel niet om ons te contacteren.

Al onze toestellen en accessoires zijn online verkrijgbaar en worden aan huis geleverd. Wij staan ook in voor de volledige installatie indien nodig.

Installatie en inbedrijfstelling

Cyber Power installeert elk UPS model en zorgt voor een naadloze integratie in uw bestaande installatie. De UPS wordt geïnstalleerd in een bestaand of nieuw serverrack, een vrijstaande UPS wordt geplaatst waar u die wilt. Wij installeren ook de PDU of stekkerdoos en/of de externe bypass.

Moet de UPS op een moeilijk bereikbare plaats komen? Geen enkel probleem. Wij gaan een beetje inspanning niet uit de weg om u de installatie te geven die u wenst.

Elke installatie gebeurt door een ervaren technicus, die het systeem ook activeert en controleert. U krijgt een verslag van de uitgevoerde werken en alle uitleg die u wenst over het gebruik van het toestel.

Voor de installatie van toestellen tot 3 kVa wordt een vast bedrag aangerekend. Verplaatsingskosten worden berekend op basis van regio: Vlaanderen, Brussel, Wallonië, Luxemburg, Zuid-Nederland, Centraal-Nederland, of Noord-Nederland.

Service en support

Cyber Power zorgt voor alle onderhoud en herstellingen aan elke UPS-installatie. Daarvoor bieden wij zeer voordelige onderhoudscontracten op maat, met opties als een extra waarborg, 24/7 ondersteuning, en meer.

Bij aankoop van een UPS krijgt u 2 jaar garantie op het toestel. Tijdens die periode betaalt u niets voor eventuele reparaties. Ook daarna kan u bij ons terecht voor alle herstellingen. Wij hebben steeds een grote voorraad wisselstukken, zodat wij elke storing snel kunnen verhelpen.

Wij raden aan om regelmatig preventief onderhoud te laten uitvoeren: minstens jaarlijks. Tijdens dit nazicht wordt het hele systeem grondig nagekeken en wordt er gecheckt of de prestaties optimaal zijn. Indien nodig worden correcties uitgevoerd.

Onze onderhoudscontracten op maat worden opgesteld in functie van uw installatie en haar configuratie, en uw wensen. Een onderhoudscontract omvat het basis jaarlijks onderhoud en wordt naar wens aangevuld met bijkomende bepalingen zoals een extra waarborg, batterijonderhoud,… tot en met full service met 24/7 support.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x