Over CyberPower

Cyber Power is een Amerikaanse onderneming gesticht in 1997 en gespecialiseerd in noodstroom en stroombescherming. Technische uitmuntendheid en hoge kwaliteitsstandaarden in ontwikkeling en productie leidden al snel tot succes en groei.

In geavanceerde faciliteiten wordt een uitgebreid gamma van apparatuur en accessoires geproduceerd gericht op het beveiligen en waarborgen van stroomvoorziening voor bedrijven en particulieren. Het aanbod omvat UPS-apparaten (Uninterruptible Power Supply), (server)racks, Power Distribution Units (PDU), stroomomvormers, beveiliging tegen stroompieken en overspanning, mobiele opladers, software voor energiebeheer en randapparatuur voor computers.

Vandaag is Cyber Power wereldwijd actief en geeft miljoenen tevreden klanten een veilig gevoel en gemoedsrust dankzij onze bekroonde apparatuur. Al onze toestellen zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste wettelijke normen.

Bent u een IT-professional verantwoordelijk voor een bedrijfsdatacenter, de eigenaar van een klein tot middelgroot bedrijf, of een consument die thuis belangrijke elektronische apparaten gebruikt, CyberPower biedt een breed gamma oplossingen om uw essentiële apparatuur en waardevolle data te beschermen.


Onze uitdaging

De wereld verandert snel. Om de komende 10 jaar en daarna te blijven gedijen, leren we van het verleden, begrijpen we wat ons bedrijf in de toekomst kan beïnvloeden of vormen, identificeren we nieuwe kansen, en evolueren we mee met voortdurend veranderende situaties en concurrerende markten.

Daarom zetten wij sterk in op innovatie, om apparatuur te ontwikkelen die niet enkel het uiterste van de huidige mogelijkheden benut, maar ons ook op weg zet naar de volgende stap in de evolutie van ons vakgebied.

Dit vormt de ruggengraat van onze visie en missie om een professionele leverancier van UPS en stroomoplossingen te zijn.


Onze visie

Cyber Power wil een professionele leverancier van stroomoplossingen zijn voor UPS en noodstroomvoorziening, die innovatieve en intelligente producten levert aan zijn klanten en zich tegelijkertijd inzet voor het behoud van het milieu.

Onze missie

  • Uitmuntendheid in ontwerp en ontwikkeling van hoogwaardige producten
  • Optimale waarde en groeiend rendement creëren voor klanten en partners
  • Bijdragen aan een groenere omgeving en een meer zorgzame samenleving

Vraag of opdracht?Advies nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x